Mamaverhalenkoor Tilburg

 
 

Wij zijn een multicultureel vrouwenkoor uit Tilburg. We staan open voor vrouwen van alle leeftijden en uit alle windstreken. De vrouwen die zingen bij de Kleurrijke Mama’s hebben verschillende nationaliteiten, ze komen uit alle wijken van Tilburg, maar ook uit omliggende gemeenten. Onze stemmen dragen steeds verder.

In ons koor zitten vrouwen die moeite hebben met leren, maar ook vrouwen die hoogopgeleid zijn. Het maakt niet uit, het leven leert ons allemaal een les. En we komen bij elkaar om onze wijsheden aan elkaar door te geven.
Zangervaring is helemaal niet nodig. Inzet en enthousiasme wel! Iedereen heeft haar eigen klankkleur en al die verschillende tinten zorgen samen voor de True Colours van de Kleurrijke Mama’s.

WAT ZINGEN WIJ

We zijn een open groep, iedereen kan op elk gewenst moment inhaken. Onze deur en ons hart staan altijd voor je open. We zijn nieuwsgierig naar je. Bij ons kun je je veilig en geborgen voelen.
We komen elke week bij elkaar, natuurlijk om te zingen, maar ook om elkaar te ontmoeten. We praten met elkaar over allerlei thema’s en zo komen we op ideeën voor nieuwe liedteksten. Astrid Seriese gaat met die teksten aan de slag en maakt er composities van. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig geweest met ‘Waar kom je vandaan?’, ‘Waarom ben je naar hier gekomen?’ en ‘Wat is je droom?’. Hier zijn ondermeer de liederen ‘Lied voor Meltem' en 'Fundament' uit voortgekomen. Het is elke keer weer een magisch moment als er een nieuw lied geboren wordt! Lizet van Beek studeert de liederen in met het koor en leidt de repetities en de optredens. Zij is de artistiek leider van Kleurrijke Mama's Tilburg. Het koor wordt begeleid op accordeon door Berndine de Wolff.

TALENTEN ONTDEKKEN

Omdat niet alle vrouwen gewend zijn om woorden te vinden voor hun gevoelens van vreugde en verdriet, worden schrijfworkshops gehouden. Maar we oefenen ook met solo zingen en voordragen. Veel vrouwen ontdekken bij het koor talenten in zichzelf waarvan ze nooit hadden durven dromen. Bij ons kun je jezelf opnieuw ontdekken.

MEEDOEN BIJ DE MAMA’S

Lijkt het je wat om mee te doen? Je bent welkom bij onze repetities. Je kunt bellen met Roos voor meer informatie: 06-33720034 / 013-4681167 of een e-mail sturen naar :info@kleurrijkemamastilburg.nl.

De Kleurrijke Mama’s repeteren elke dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur bij De Tongerlose Hoef, Reitse Hoevenstraat 129 in Tilburg.

ONDERSTEUNING / ANBI status

U kunt de Kleurrijke Mama’s ondersteunen: uw donaties zijn van harte welkom.
Stichting Kleurrijke Karavaan heeft de ANBI-status, waarbij uw gift aftrekbaar is van de belasting. Ons rekeningnummer is NL02RABO 0345518578. Wij zijn u zeer dankbaar!

Wij zijn bijzonder trots op onze debuut-cd “de stilte voorbij”, u kunt deze cd bij ons bestellen voor slechts 10 euro!
WIE ZIJN DE MAMA’S